Ligegyldig viden

Er du på jagt efter en side, hvor du kan dykke ned i ligegyldig viden? Så er du havnet det rette sted, når du klikker dig ind på denne side. Her i vores univers finder du emner, der spænder over alt fra dyr, fobier, bestemte personligheder og til en lang række begivenheder.

Bliv personen i din omgangskreds, som kan mest ligegyldig viden

Vil du være sikker på, at du er den person i din vennegruppe eller familie, som kan trække på mest ligegyldig viden? Så er der god grund til at bruge lidt ekstra tid her på siden. Der er en lang række mindre artikler, du kan bruge tid på. Vi har naturligvis inddelt de forskellige artikler i en række over-kategorier. På den måde kan du nemt og hurtigt skabe dig et overblik over emnerne her på siden – og spore dig ind på det, der interesserer dig mest.

I ethvert selskab kan det være sjovt at trække på viden, som ikke alle kender til – også selvom det ikke altid er brugbart. Din tid kan derfor være rigtig godt givet ud hos os, hvis du vil være sikker på at løbe med prisen for at kunne mest ligegyldig viden. Det er desuden heller aldrig til at vide, hvornår denne viden kan gå hen og blive nyttig. Det kan være til en spilleaften, hvor I er i gang med Bezzerwizzer eller måske Trivial Pursuit, hvor alles paratviden testes.

Få inspiration til egne quizzer med indholdet i vores univers

Står du eksempelvis og skal finde viden til en quiz eller lignende, så læs endelig gerne med her. Du kan nemlig være sikker på, at du kan finde spørgsmål og svar, som langt fra alle i et selskab kender til. En af de gode ting ved vores univers af ligegyldig viden er, at du rent faktisk kan finde information, du kan bruge til særlig begivenheder. For så behøver du ikke selv skulle søge online eller finde på ting til din quiz.

For at komme med et par eksempler, kan du finde information om alt fra: Hvor mange skridt tager man i gennemsnit om dagen? Hvor hurtigt drikker en kamel? Hvor er verdens største påskeæg lavet henne? Det kan også være, at du kunne tænke dig at stille spørgsmål som: Hvad hedder Anders Ands familiemedlemmer? Hvad hed Mickey Mouse i danske ugeblade? Eller noget helt andet – for du skal nok kunne spore dig ind på spørgsmål, der kan være sjove at kende svarene på.

Læs op på ligegyldig viden som en sjov tidssluger

Skulle du have lidt ekstra tid til overs, så kan du med fordel læse op på ligegyldig viden her på siden. Det kan nemlig være en sjov, og anderledes tidssluger. Og som et ekstra plus, kommer du naturligvis bagefter til at kunne svarene på en række besynderlige spørgsmål.

Har du gæster på besøg, eller mangler I en sjov, aktivitet i hjemmet? Så kan det også være en idé at besøge denne side, og skiftes til at læse spørgsmål op for hinanden. Undervejs kan I naturligvis notere jer, hvor mange rigtige svar, I hver især har fået.

Bliv løbende opdateret på ligegyldig viden www.ubrugelig.dk

Når du besøger www.ubrugelig.dk, kan du se frem til løbende at blive opdateres med ligegyldig viden. Vi tilføjer nemlig nyt indhold, spørgsmål og svar til vores side, så du altid har noget sjovt, du kan dykke ned i. Det er på tværs af vores forskellige kategorier. På den måde er chancerne nemlig ekstra store for, at du kan læse mere i de kategorier, som interesserer dig allermest. Gå på opdagelse her på siden og føl dig inspireret.