Om Ubrugelig.dk

Ubrugelig.dk er Danmarks største og originale samling af ubrugelig viden indenfor et bredt spektre af kategorier. Samlingen er under konstant opbygning og så første gang dagens lys tilbage i 1998, hvor den lå på Jesper H. C.’s personlige hjemmeside.

I 1999 flyttede den ubrugelig viden så til ubrugelig.dk og herefter gik det stærkt.

Den 1. februar 2004 havde der været over 35.000 besøgende på siden og over 300 personer havde indsendt ubrugelig viden.

Ubrugelig.dk har også medvirket i et speciale om menneskets hukommelse for forsker på Syddansk universitet. Der er endvidere indgået samarbejde med to blade om udgivelse af ubrugelig viden, samt et gratis postkort firma har planer om udgivelse af postkort med ubrugelig viden. Den 16/2 2004 blev der offentliggjort en artikel på BT om ubrugelig, og tre dage efter medvirkede Ubrugelig.dk i et interview på DR1’s 19Direkte.

Ubrugelig.dk havde frem til juni 2009 haft over 300.000 besøgende og modtaget et utal af emails med ubrugelig viden. I Juni 2009 skiftede ubrugelig.dk layout og i samme ombæring blev det nye site etableret på WordPress platformen for at gøre opdateringer mere overkommelige.

Det nye design og de nye muligheder på ubrugelig.dk er blevet godt modtaget af brugerne. Enhver der har ris/ros til ubrugelig.dk må endeligt skrive til mig eller benytte sig af kommentar felterne.

Ved udgangen af 2011, havde siden haft 5.655.964 side fremvisninger, og 852530 besøgende. Ubrugelig.dk medvirkede også i en artikel for Berlingske Lokale Mediers fællesredaktion som står bag – Århus Stiftstidende, Randers Amtsavis, Viborg Stifts Folkeblad, Dagbladet Holstebro, Dagbladet Struer, Dagbladet Ringkøbing-Skjern, Folkebladet Lemvig + 50 lokal- og ugeaviser, tre radiostationer og masser af onlineaktiviteter. Det gav bla. en helsides artikel i Randers Amtsavis og små artikler online bla. denne fra amtsavisen.dk

I 2017 fik Ubrugelig.dk endnu engang nyt design, da Ubrugelig.dk gik sammen med siderne toilet-viden.dk og nysr.dk om at lave Danmarks største website med ubrugelig viden.

Billeder på ubrugelig.dk kommer fra Free Stock Photos